Volg Charlily

Volg CharLily op Facebook Volg CharLily op Twitter

Leveringsvoorwaarden

Levering

Voor de levering zijn een aantal opties mogelijk. Vermeld bij het doorgeven van je bestelling van welke leveringsmethode je gebruik wilt maken.

Afhalen

Indien gewenst is het mogelijk om de bestelling af te halen in Harderwijk. Het adres wordt toegestuurd bij de bevestiging van uw bestelling. De datum en het tijdstip van ophalen zullen in overleg worden vastgesteld zodra alle producten klaar zijn.

Pakketpost

Voor bestellingen die buiten de regio Harderwijk geleverd moeten worden, wordt gebruik gemaakt van de pakketpost van TNT Post. Hiervoor worden dus extra kosten in rekening gebracht. Voor een pakket tot 10 kg wordt € 6,95 aan verzendkosten gerekend (binnen Nederland). Het betreft dan een onverzekerde verzending, dus alles is voor eigen risico. Wil je een verzekerde verzending, kijk dan hier voor meer informatie voor de verzendkosten.

Levertijden

Over de levertijden kunnen geen uitspraken gedaan worden. CharLily werkt op vrijwillige basis en de producten worden in de vrije tijd geproduceerd. Bij de bevestiging van uw bestelling ontvangt u een indicatie van de levertijd. Heeft u uw bestelling voor een bepaalde datum nodig, bijv. voor een verjaardag, geef dit dan aan bij het plaatsen van de bestelling. Dan wordt geprobeerd hier rekening mee te houden.

Betaling

Als u bij uw bestelling kiest voor het laten bezorgen in Harderwijk of het afhalen van uw bestelling, dan kunt u gebruik maken van twee betaal methodes. U kunt ervoor kiezen om uw betaling te doen op het moment van afleveren / ophalen (gelieve gepast te betalen). Tevens kunt u ervoor kiezen om het geld over te maken naar het rekeningnummer van CharLily. Dit rekeningnummer wordt u toegestuurd per mail bij de bevestiging van uw bestelling. Voor bestellingen die per pakketpost worden verstuurd is het alleen mogelijk om betalingen vooraf te doen. Geef bij uw bestelling op van welke betalingsmethode u gebruik wilt maken.