Volg Charlily

Volg CharLily op Facebook Volg CharLily op Twitter

Over Charlily

De naam CharLily is samengesteld uit twee woorden: Charity en Lily. Het woord Charity, oftewel liefdadigheid, is uiteraard gekozen omdat deze actie is opgezet voor het goede doel. Het woord Lily, oftewel lelie, is gekozen omdat het allemaal begonnen is met het maken van lelies van oude fietsbanden. Vrij vertaald betekent CharLily dus zoiets als "lelies voor het goede doel".

De bedenkster van CharLily wou meer dan alleen een leuke bezigheid en oude banden hergebruiken. Daarom is er voor gekozen om de producten te gaan verkopen en de opbrengst daarvan aan het goede doel te schenken. Daarmee was CharLily officieel geboren. Sinds begin november 2010 is de site afgerond, een voorraad van de producten is gemaakt en het promoten kan beginnen.

De eerste jaren is het geld gedoneerd aan KiKa. In totaal heeft CharLily voor 13.500 euro gesponsord aan KiKa. Sinds eind 2013 is het goede doel gewijzigd en wordt de stichting Rescue Baby Gambia gesponsord/geholpen bij hun activiteiten.

Op de site proberen we je regelmatig op de hoogte te houden over nieuwe producten, de opbrengst tot dusver voor het goede doel en andere nieuwtjes. Bezoek de site dus regelmatig om niets te missen. Heb je verder nog vragen of opmerkingen over CharLily? Neem dan even contact met ons op!